Το Νέο Ληξούρι θα γίνει η Νέα Νέα Υόρκη του 2020 εκτιμούν ειδικοί επιστήμονες

Δ

new_york_city_view

Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου εν μέσω διαμαρτυριών απο τους ντόπιους επιχειρηματίες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες φαίνεται να μην έχουν ουσιαστική βάση μια και το νέο σχέδιο προβλέπει την προσωρινή μεταφορά τους στο Ληξούρι σε αντίστοιχα λυόμενα που θα επιστρατευτούν για αυτό το σκοπό.

Ήδη φορτώθηκαν σήμερα απο την Πάτρα τα 4 πρώτα λυόμενα τα οποία θα φιλοξενήσουν το Γύρο της Πλατείας, Το Μαύρο Έλατο, το Πόλο και το Πρεμιέρ. Για τα ξενοδοχεία θα απαιτηθούν μεγαλύτερες υποδομές που θα είναι διαθέσιμες στο τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, το νέο αναπτυξιακό σχέδιο «Νέο Ληξούρι – Νέα Υόρκη – Σημειώσατε Χ» προβλέπει μεγάλα έργα υποδομής που έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ήδη τρέχουν με ξέφρενους ρυθμούς και θα έχουν ολοκληρωθεί λίγο μετά την επερχόμενη σεζόν και συνοψίζονται στα εξής:

  • Λιμάνι με 4 terminals κρουαζιερόπλοιων
  • Διεθνές Αεροδρόμιο λίγο μετά τους Σουλάρους
  • Γέφυρα σύνδεσης με το Αργοστόλι (όπως πρώτοι παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας)
  • Υπόγεια Σήραγγα σύνδεσης με Μπάρι
  • Δρόμους ταχείας Κυκλοφορίας 4 λωρίδων σε κάθε κατεύθυνση στο νέο Κόμβο Ξι-Βουνί-Χαβριάτα-Βιλατώρια
  • 000 Σκηνές και 5.000 σάκους πτωμάτων για επερχόμενο σεισμό
  • Δωρεάν οχήματα SUV-Off Road 4×4 για όλους τους μόνιμους κατοίκους (θα δημοσιευτούν την ερχόμενη βδομάδα τα προαπαιτούμενα των δικαιούχων)
  • Αγωγό φυσικού αερίου απευθείας απο τη Ρωσία με φήμες να θέλουν τη στρόφιγγα να ρυθμίζεται απο το Δημοτικό Συμβούλιο
  • Δημιουργία Τεχνητής Λίμνης το 2018 με κωδική ονομασία Melisani0

Με την εξαγγελία των έργων οι τιμές των κατοικιών στην Παλλική βρίσκονται ήδη στο +400% ενώ διεθνείς οργανισμοί όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) δήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για τη μεταφορά τους στο Νέο Ληξούρι που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο επιχειρηματικό κέντρο για τον 21ο αιώνα.

Δείτε Επίσης: Προχωρά η Σύμβαση για τη Γέφυρα Ληξούρι-Αργοστόλι

4 σκέψεις σχετικά με το “Το Νέο Ληξούρι θα γίνει η Νέα Νέα Υόρκη του 2020 εκτιμούν ειδικοί επιστήμονες

  1. Συγχαρητήρια για την έγκαιρη κ έγκυρη ενημέρωση που απλόχερα μας προσφέρετε!!!Ιδιαίτερα σε εμάς που παρακολουθούμε την πορεία του τόπου μας από μακριά…..Να επιβεβαιώσω την είδηση σχετικά με τον Αντόνιο(μια κ θα είναι πλέον συντοπίτης ας έχουμε μια οικειότητα), το οικοπεδάκι «φιλέτο» βρίσκεται στη γειτονιά που διαμένει η αδερφή μου με την οικογένειας της.Μάλιστα ο ηθοποιός της προάλλες εθεάθει με αιθέρια παρουσία κ γνωστό πολιτικό μηχανικό της περιοχής να οριοθετούν το οικόπεδο! Καλή συνέχεια στο έργο σας!Καλή δημιουργική χρονιά!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε