45 Γόνδολες απο τη Βενετία Παρήγγειλε ο Δήμος Κεφαλονιάς για τα Δρακοπουλάτα

79

Ο Δήμαρχος επιβλέπει την τοποθέτηση των σκαφών στο νέο κανάλι

45 Γόνδολες απο τη Βενετία παρήγγειλε σήμερα το πρωί η Δημοτική Αρχή προκειμένου να τοποθετηθούν στην ευρύτερη περιοχή Αγ. Ευφημίας και Δρακοπουλάτων.

Η πρωτοβουλία αυτή που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο «Νέα Κεφαλονιά» θα αναδείξει μορφές εναλλακτικού τουρισμού που ήδη σχεδιάζονται για το Νέο Αργοστόλι και Νέο Ληξούρι. Η διαδρομή υλοποίησης των έργων θα ολοκληρωθεί με τα Νέα Δρακοπουλάτα-Βενετία και φυσικά τη Νέα Αγία Ευφημία. Την πρωτοβουλία χαιρέτισε με επίσημη δήλωση του ο Σύλλογος Οδηγών Γόνδολας Βενετίας, Μάριο Σερπιέρι.

private-gondola-ride-with-serenade-photo_1402991-fit468x296

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Οδηγών Γόνδολας

«Πρέπει να δούμε την καταστροφή όχι ως πρόβλημα αλλά ως ευκαιρία» δήλωσε στη Στούμπα ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου ο οποίος μας διαβεβαίωσε  ότι η συσσωρευμένη λάσπη όχι μόνο δεν θα απομακρυνθεί αλλά θα επεκταθεί και στις γύρω περιοχές που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών στη Λάσπη αλλά και αγώνες με 4X4.

Για προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού μιλούν οι δυνάμεις της Αντιπολίτευσης οι οποίες απο Δευτέρα θα ξεκινήσουν σχετικές κινητοποιήσεις με γενικό τίτλο «Έξω οι Λαμαρίνες, Έξω οι Γόνδολες απο πλατείες και χωριά».

Προς το παρόν οι κάτοικοι της περιοχής είναι σκεπτικοί ως προς την υλοποίηση των δεσμεύσεων και δεν θα κάνουν δηλώσεις μέχρι να αποκτήσουν και αυτοί τις πρώτες λαμαρίνες έργων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι με την έναρξη των έργων στην Κεφαλονιά η παγκόσμια ζήτηση για αλουμίνιο έχει αυξηθεί κατά 5% ενώ η Κινέζικη Cosco δηλώνει έτοιμη να καλύψει την όποια επιπλέον ζήτηση.

Σχολιάστε