Σε Copacabana 2.0 θα μετονομαστεί η νέα παραλιακή Αργοστολίου

Praia de Copacabana

Praia de Copacabana

Συνεχίζονται και σήμερα οι αποκαλύψεις για το κύμα έργων που έρχεται να ολοκληρώσει το πολύκροτο project Αργοστόλι 2.0. Με αποκλειστικές πληροφορίες της «Στούμπας», η αναμόρφωση της παραλιακής οδού Αργοστολίου ανατέθηκε μετά απο διεθνή διαγωνισμό στο γραφείο του πασίγνωστου αρχιτέκτονα Salvatore Iandolino ο οποίος μας δήλωσε οραματίζεται μια νέα Copacabana για τα Ιόνια Νησιά.

Το δίκτυο λαμαρίνας που θα τοποθετηθεί και στην παραλιακή θα συνδεθεί με εσωτερικούς διαδρόμους με το δίκτυο λαμαρίνας της πλατείας έτσι ώστε οι περιηγητές να έχουν μια ενιαία εμπειρία της πόλης για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Δεν σταματάμε» δηλώνει ο Δήμαρχος «και επεκτείνουμε το θεσμό της λαμαρίνας και σε άλλες περιοχές». Φήμες λένε οτι λαμαρίνες θα τοποθετηθούν στη Λάσση, τον Πλατύ Γιαλό αλλά και στον Πόρο οι οποίες θα ενταχθούν σε ενα κοινό δίκτυο λαβυρίνθων καθιστώντας το Νησί ελκυστικό σε νέα είδη τουρισμού.

Η πολιτειακή ηγεσία ωστόσο δεν ξέφυγε από τα πυρά της αντιπολίτευσης η οποία αντιπροτείνει την τοποθέτηση καραβόπανου αντί λαμαρίνας που φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στην επτανησιακή κουλτούρα. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταθέσει ανάλογη πρόταση.

192

Ψηφιοποίηση της τελικής μορφής της παραλιακής (c) Salvatore και Συνεργάτες Α.Τ.Ε

Σχολιάστε